Over DITCO

DITCO is onderdeel van Detron ICT Groep. Met een team van circa 100 gepassioneerde IT-consultants helpen wij onze klanten met IT infrastructuur-gerelateerde vraagstukken. En met IT Automation maken we van alles mogelijk voor klanten die meer en verder willen. We werken voor grotere organisaties met complexe en uitdagende IT-omgevingen, zoals grote enterprise-omgevingen, overheidsinstanties, banken en zorginstellingen. Onze consultants zitten o.a. bij Vitens, Rabobank, ABN Amro, KLM, ING en RIDU. Ons kantoor staat in Veenendaal.

IT Automation playground

Onze missie

DITCO wil organisaties voorzien van (tijdelijke) IT-kennis en expertise met de inzet van specialistische IT-consultants die beschikken over zowel de juiste hard als soft skills. Nu en in de toekomst. Onze rol is om de klantbehoefte op korte termijn aan tijdelijke IT-capaciteit optimaal in te vullen. Voor de langere termijn helpen wij onze klanten optimalisatieslagen te maken door de inzet van IT Automation.

Onze visie

De vraag naar IT’ers in Nederland overtreft het aanbod en dit tekort neemt de komende jaren alleen maar toe. Tegelijk zien we dat de mogelijkheden om IT Automation toe te passen steeds groter worden, dankzij technologische ontwikkelingen en het vernieuwen van IT-omgevingen. Met DITCO spelen we in op de marktbehoefte: meer werk doen met minder IT’ers en het optimaliseren van processen en de business. Door te focussen op IT Automation.

Dol op cijfertjes

Ca. 100
Inmiddels zijn we bij DITCO met een team van circa 100 gepassioneerde IT-consultants.
3905
De vier cijfers van onze postcode in Veenendaal, waar hard werken en gezelligheid hoog in het vaandel staan.
50
Zoveel kennissessies, webinars en seminars organiseren we gemiddeld per jaar.
67
Dit is het aantal certificeringen dat onze consultants afgelopen jaar hebben behaald.
773
We gaan echt minderen hoor, maar zoveel traktaties hebben we vorig jaar met z’n allen verorberd.

Ons team

Erik Polko
Directeur
Jan-Willem Baakman
Operationeel Manager
Lucas Reijers
Recruiter
Marijke van Buiten
Senior Accountmanager
Mark van Rooijen
Operationeel Manager
Tijmen van Baalen
Recruiter
Tim Schuurman
Operationeel Manager
Wendy Hermsen
Backoffice Medewerker

“Bij DITCO is er naast de formele bijeenkomsten ook ruimschoots aandacht voor informele bijeenkomsten. En daar hoort natuurlijk altijd lekker eten bij.”

Johan Hendriks | Kennisteamleider Messaging & Collaboration