VMware

Het kennisteam VMware bestaat uit een groep medior en senior infrastructuurspecialisten met kennis van vSphere, NSX en vRealize-producten. Buiten het VMware-portfolio is er brede kennis op het gebied van storage, netwerk en datacenter hardware. Regelmatig bespreken we welke kennisbehoefte er is om het trainingsaanbod hierop af te stemmen. Er zijn kennisteamavonden en binnen het team kunnen collega’s trainingen en kennisoverdrachten organiseren.

Jouw werk als VMware-specialist

Als VMware-specialist bij DITCO werk je meestal bij enterprise-klanten, zoals financiële instellingen, samenwerkende gemeentes en waterschappen. Klanten met grote en complexe omgevingen. Het VMware-portfolio en de storage-, netwerk- en hardwarecomponenten vormen hierbij het fundament van de on-premises infrastructuur. Werkzaamheden variëren van beheer tot complexe migraties en implementaties. Een uitdaging hierbij is om de on-premises dienstverlening zoveel mogelijk te laten aansluiten op de ontwikkelingen van de grote cloud-providers.

Van private naar hybride

Veel klanten zijn bezig met hun cloud-strategie en kiezen ervoor om hun eigen private cloud-datacenterdienstverlening te behouden. Daarmee groeit de behoefte in de markt aan hybride oplossingen. De uitdaging hierbij is om de on-premises dienstverlening zoveel mogelijk te laten aansluiten op de ontwikkelingen van de grote cloud-providers. Volop kansen dus voor zelfontwikkeling in deze hybride wereld!

Blijven leren

  • Binnen het VMware-kennisteam bespreken we regelmatig welke kennisbehoefte er is. Daarbij volgende we de ontwikkelingen in de markt en bij de grote aanbieders van cloud-oplossingen op de voet! Er zijn kennisteamavonden en collega’s binnen het team krijgen de mogelijkheid om kennisoverdrachten te organiseren.

“Je kunt bij DITCO altijd terugvallen op een heel team dat achter je staat. Zo pakt het altijd goed uit, hoe complex je opdracht ook is.”

Tijmen van Baalen | Recruiter