Networking

Bij het kennisteam Networking van DITCO maak je kennis met een diverse groep gepassioneerde IT-professionals op medior en senior niveau. Zij werken aan uiteenlopende projecten, die vrijwel altijd te maken hebben met infrastructuur en cloud. Want ondanks de verschuiving bij onze klanten naar de cloud, blijft de expertise en ervaring rondom netwerken zeer relevant! Zowel voor zaken binnen de cloud als voor de infrastructuur om bij de cloud te komen.

Jouw werk als Networking-specialist

De behoefte aan automatisering en vooral automation neemt steeds verder toe. Daarmee ontstaan er ook steeds meer en nóg uitdagendere kansen en projecten binnen het netwerkdomein. Denk aan datacentermigraties, de vervanging van netwerkapparatuur en netwerkbeveiliging. Bij DITCO gaat het dan vrijwel altijd om omvangrijke en complexe projecten.

Blijven leren

  • De plaats van networking binnen organisaties verandert en dat vraagt om continue ontwikkeling van jou als Networking-specialist. Blijven leren dus, ook of juist van elkaar. Binnen het Networking-kennisteam weten we elkaar makkelijk te vinden. We maken gebruik van een centrale omgeving om informatie efficiënt met elkaar delen. Periodiek organiseren we kennissessies binnen het kennisteam en regelmatig haken we aan bij kennissessies van andere kennisteams.

“Vooral het sociale aspect binnen DITCO vind ik belangrijk. Het kunnen opzoeken van collega’s (ook buiten werktijd), het delen en opdoen van kennis en het gezellig samenwerken zijn grote pluspunten.”

Eric van Zandvoort | IT Consultant Networking