Modern Workplace

Het kennisteam Modern Workplace van DITCO bestaat uit een mix van mensen op medior/senior niveau. Zij werken aan beheer- en projectopdrachten die te maken hebben met het toekomstbestendig maken van hybride werken. Intune en andere remote management tooling krijgen hierbij een steeds belangrijke rol. Dat vraagt om goede dienstverlening vanuit IT-organisaties naar klanten, waarbij de business continuity wordt gewaarborgd voor de primaire processen.

Jouw werk als Modern Workplace-specialist

Als onderdeel van het kennisteam zijn er diverse opdrachten bij klanten mogelijk. Zowel beheer- als projectopdrachten. Veel vraagstukken en projectopdrachten hebben betrekking op Windows 10-upgrades en Microsoft 365-trajecten. Daarbij krijg je de kans om echt met de klant mee te denken en te adviseren. Beheeropdrachten raken bijna alle facetten binnen een IT-infrastructuur. Dit gaat dan vaak om werkplekbeheer, (advanced) troubleshooting en het verder automatiseren van dagelijks terugkerende werkzaamheden aan de hand van scripts of tooling.

Blijven leren

  • Regelmatig bespreken we welke kennisbehoefte er is om het trainingsaanbod hierop af te stemmen. Daarnaast organiseren we kennisteamavonden en krijgen collega’s binnen het team de mogelijkheid om trainingen en kennisoverdrachten te organiseren. Het is zonder meer een uitdaging om alle technieken en ontwikkelingen - die niet bij alle klanten aanwezig zijn - bij te houden. Veel sparren met elkaar, kennis delen en ervaringen uitwisselen dus!

“Je kunt bij DITCO altijd terugvallen op een heel team dat achter je staat. Zo pakt het altijd goed uit, hoe complex je opdracht ook is.”

Tijmen van Baalen | Recruiter