Application Services

Binnen het gespecialiseerde kennisteam Application Services van DITCO draait het vooral om kennis en inhoud. De opdrachten en vraagstukken binnen dit team betreffen brede opdrachten op het gebied van projectmanagement, servicelevelmanagement, coördinatie en sturende rollen. Belangrijke uitdagingen zijn het centraal stellen van de gebruikers binnen een organisatie, waarde toevoegen en regie voeren.

Jouw werk als Application Services-specialist

Binnen het kennisteam Application Services werken mensen op medior en senior niveau. Thema’s die nu én straks actueel zijn binnen het werkgebied van dit kennisteam zijn Agile, soft skills, energie, coachend leiderschap, security, ITIL, Prince en TOGAF. Inhoudelijk zien we dat de raakvlakken met security steeds groter worden. Naast kennis en ervaring is sociaal vaardig zijn een belangrijke competentie.

Blijven leren

  • Met het kennisteam worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd, waarin we ervaringen en uitdagingen met elkaar delen. Ook zijn er regelmatig kennissessies, seminars en webinars. Daarnaast is er veel spontaan contact. Inhoudelijk voor het bespreken van vragen of uitdagingen die spelen bij eindklanten, maar ook voor de gezelligheid.

“Ik vind het best wel uniek dat ik al 17 jaar werk bij DITCO. Het leuke in mijn werk vind ik vooral om de (toepasbare) theorie en de praktijk zo goed mogelijk met elkaar te combineren. Dat is dan ook precies waar het om draait bij ons. En niet te vergeten: samenwerken.”

Peter Jolink | Kennisteamleider Application services