Azure

Binnen het hechte Azure-kennisteam van DITCO werkt een mix van mensen op medior/senior niveau. Het team is compact en heeft veel kennis van en passie voor de cloud-oplossingen van Microsoft. Dat is nodig ook, want alles gaat naar automation en low code. Hier zien we toekomst in; kansen, uitdagingen én samenwerkingen. We zijn dan ook volop bezig met het organiseren van trainingen en opleidingen rond dit thema, zodat onze IT-consultants opdrachtgevers perfect kunnen bijstaan met Microsoft Azure.

Jouw werk als Azure-specialist

Veel van onze klanten hebben een uitdaging bij het aanpassen van hun eigen processen. Hun medewerkers ervaren daardoor uitdagingen bij de transitie naar (hybride) cloudoplossingen. Als Azure-specialist kun jij ze hierbij uiteraard goed helpen. Dat vraag wel om brede, maar vooral diepgaande kennis. Die maakt jou echt onderscheidend. De keuze maken in trainingen die je gaat volgen is cruciaal. En ook belangrijk: de perfecte balans tussen privé en zakelijk vinden!

Blijven leren

  • Om jouw en onze kennis op peil te houden en verder uit te breiden, organiseren we binnen ons kennisteam regelmatig kennisteamavonden en kennissessies. De mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen zijn enorm. Bovendien zijn de lijnen binnen het kennisteam Azure kort. Als je vragen hebt of tegen uitdagingen aanloopt binnen je opdracht, kun je altijd snel schakelen met een collega.

“Als kennisteamleider zorg ik ervoor dat mijn team aan specialisten continu op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in Azure. Denk aan AKS, AVD en bijvoorbeeld ook aan Azure ARC.”

Andy Clifton | Kennisteamleider Azure