Messaging & Collaboration

Samenwerken staat centraal binnen het Messaging & Collaboration kennisteam van DITCO. Deze gevarieerde groep van gepassioneerde medior en senior IT-professionals maakt optimaal samenwerken en communiceren mogelijk bij opdrachtgevers. Met name het verbeteren van de beveiliging van de identities is een grote uitdaging. Daarnaast groeit het gebruik van Microsoft Teams bij veel organisaties.

Jouw werk als Messaging & Collaboration-specialist

De verschuiving van on-premises naar de cloud en de toenemende bedreiging van buitenaf vraagt veel meer aandacht voor het beveiligen van identities dan voorheen. Dit kan met MFA, modern autentication en conditional access. Werk voor jou als Messaging & Collaboration-specialist! Denk aan het inrichten van synchronisaties van de AD identities naar Azure AD, het beveiligen van de identities en het migreren van de mailboxen van on-premises naar een cloud-omgeving. Ook het einde van Skype4Business is voor veel klanten nog een uitdaging, waar jij ze bij kunt helpen.

Blijven leren

  • Binnen dit kennisteam organiseren we regelmatig contactmomenten, zoals vertel- en vraagavonden, kennisteamavonden en kennissessies. Bij de kennissessies nodigen we ook niet-Detron collega’s uit die interesse hebben in het thema. Tijdens de vertel- en vraagavonden en de kennisteamavonden bespreken we opdrachten en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk. Als kennisteam hebben we een eigen omgeving binnen Teams om informatie en vragen interactief met elkaar te delen.

“Als kennisteamleider zorg ik ervoor dat mijn team aan specialisten continu op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Exchange Online, Azure AD en bijbehorende security.”

Johan Hendriks | Kennisteamleider Messaging & Collaboration