IT Automation

Het kennisteam IT Automation van DITCO bestaat uit een groeiende groep enthousiaste (DevOps) engineers met kennis op het gebied van scripting, continuous delivery/ continuous deployment, configuration management, release management en version control. Kennisgebieden waarmee we de lead time van IT-diensten reduceren en de leverbetrouwbaarheid vergroten. Standaardisatie is hierbij cruciaal. Heel vaak is dat de grootste uitdaging, maar ook de sleutel tot succes!

Jouw werk als IT Automation-specialist

Als IT Automation specialist bij DITCO ben je bezig met uiteenlopende werkzaamheden bij klanten. Het automatiseren van (infrastructuur) diensten is een belangrijk onderdeel. Hierbij kun je denken aan de uitrol van cloud werkplekken, (cloud) applicatielandschappen, netwerkdiensten, identity & access managementdiensten en migraties naar nieuwe infrastructuur.

Bekijk de vacature

Blijven leren

  • Binnen het kennisteam IT Automation bespreken we regelmatig welke kennisbehoefte er is. Er zijn kennisteamavonden en collega’s binnen het team krijgen de mogelijkheid om kennisoverdrachten te organiseren. Sommige engineers hebben een leidende rol binnen OCTID, onze eigen dedicated IT-infrastructuur omgeving. Met OCTID doe je nieuwe kennis op en kun je experimenteren met IT-componenten en door het simuleren van deployments en migraties.

“Je kunt bij DITCO altijd terugvallen op een heel team dat achter je staat. Zo pakt het altijd goed uit, hoe complex je opdracht ook is.”

Tijmen van Baalen | Recruiter