Citrix

Het hechte Citrix-kennisteam van DITCO bestaat uit IT professionals op medior/senior niveau met een passie voor Citrix. Zij houden zich vooral bezig met verandering; de enige constante binnen de IT én binnen Citrix. Mensen willen anders werken en de Citrix desktop en ADC (NetScaler) zijn hiervoor cruciaal. Ook wordt nog steeds ingezet op Citrix Workspace, MicroApps en security. De banden met Microsoft zijn nauwer dan ooit gezien het #BetterTogether evangelie van Citrix.

Jouw werk als Citrix-specialist

Binnen DITCO ben je als Citrix-specialist vooral bezig met beheerwerkzaamheden en projecten. Je adviseert bij migraties en voert deze ook uit. Dat gaat overigens verder dan Citrix alleen. Ook zien we vaak Ivanti- en Microsoft-producten, zoals Ivanti Workspace Control, MECM (SCCM), Intune, Office 365 en verschillende infraproducten. Dit maakt je werk veelzijdig en afwisselend. Ook migraties naar de cloud komen veel voor bij onze klanten. Die brengen weer nieuwe technische uitdagingen met zich mee!

Blijven leren

  • Om de week organiseren we een zogenoemde VVD; Vraag en Vertel Dinsdag. We delen dan binnen het team kennis, sparren over problemen bij klanten en er is ruimte voor gezelligheid. Op deze dag kunnen we alles bespreken, ook 1-op-1 en in vertrouwen uiteraard. We coachen elkaar om door te groeien in onze rol en klanten nóg beter te kunnen adviseren. Naast de VVD-sessies organiseren we regelmatig trainingen en kennissessies.

“Als liefhebber van de Citrix portefeuille kan je ermee uit de voeten, maakt het je eigen, of kan bedrijven op weg helpen met opzetten van een Citrix omgeving. Daarnaast ben je nieuwsgierig naar het automatiseren van de installatie en/of security van de inrichting.”

Dennis Worminkhuijzen | Kennisteamleider Citrix