IT Automation playground

Bij DITCO geloven we in de toekomst van IT Automation. Omdat de technologische mogelijkheden alsmaar groter worden. En omdat er steeds minder gekwalificeerde IT’ers beschikbaar zijn voor steeds grotere en complexere IT-uitdagingen. Onze IT-consultants zijn dan ook continu bezig met de nieuwste oplossingen en ontwikkelingen op het gebied van IT Automation. Dit stimuleren en faciliteren we met kennissessies, trainingen, opleidingen en interne projecten. Ook hebben we een eigen dedicated IT-infrastructuur omgeving beschikbaar. Dit boeiende speelveld noemen we de IT Automation playground.

Neem contact met ons op

Klaar om de playground te betreden?

Ben jij een gepassioneerde IT-consultant en wil je bezig zijn met alle facetten van IT Automation? Dan liggen er mooie kansen bij DITCO. Naast uitdagende projecten bij aansprekende opdrachtgevers, bieden we heel veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Kennissessies, trainingen en opleidingen. Gezamenlijk kennis en ervaring opdoen. En experimenteren met interne projecten en onze eigen dedicated IT-infrastructuur omgeving. Denk aan het simuleren van deployments en migraties, Azure DevOps, Azure infracomponenten en Microsoft 365.

Kennis & ontwikkeling

Topdrachten

Wat wil je weten?

Wij geloven in de toekomst van IT Automation. Ben je benieuwd wat onze IT-consultants voor jouw organisatie mogelijk kunnen maken? Of ben je zelf op zoek naar een volgende stap in je carrière? Neem contact met ons op en we praten je helemaal bij.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.